Silva Hotel Spa-Balmoral - Omgeving

BOOK DIRECTLY ON OUR WEBSITE AND ENJOY

Complimentary access to the wellness center Complimentary bathrobe and slippers during your stay
Silva Hotel Spa-Balmoral - Spa

Thermes de Spa

De Thermen werden in 1868 gebouwd en uitgerust met 54 baden als Retreatlocatie met Thermale Bronnen voor de Europese elite. Sindsdien zijn de Thermen volledig vernieuwd tot een ultramodern thermencenter met geweldige spafaciliteiten.

Twee grote verwarmde circulaire binnen- en buitenzwembaden met hydromassage jets, elk verwarmd tot 32°C, om slechts een paar te noemen, maar ook een Hammam, Sauna's, verschillende relaxruimtes en fitnessfaciliteiten, meerdere cabines voor therapieën en een restaurant.

Bezoek de spa voor een paar uur of een hele dag en geef wellness een geheel nieuwe betekenis. Be aware that kids under 6 years old cannot access.

Lees meer Minder
Silva Hotel Spa-Balmoral - Omgeving

Wasserettemuseum

Het Wasserette Museum neemt je mee op reis door de geschiedenis van zeep, wassen en de woon- en werkomstandigheden van de wasvrouwen van Spa.

Het oorspronkelijk museum ligt in de wijk Vieux Spa, in het hart van de spa-stad en het ontstaan van de moderne spa-industrie.

Ontdek de stad van Spa tijdens een gezellig middagje winkelen.

Lees meer Minder
Silva Hotel Spa-Balmoral - Omgeving

Stadscentrum van Spa (3 km)

Het kleine stadje Spa wordt ook wel de Parel van de Ardennen genoemd (10.500 inwoners), met het oudste wellness-resort van Europa (ouder dan de oudste casino's ter wereld). De thermale bronnen waren al bekend in de 16e eeuw, maar het was pas ver in 1700 toen het eliteresort echt beroemd werd.

Lees meer Minder
Silva Hotel Spa-Balmoral - Omgeving

Royal Golf Club des Fagnes (3km)

De huidige 18-holes golfbaan op de 'Golf Club des Hautes Fagnes' is ontworpen door de beroemde architect Tom Simpson in 1928 en is één van de mooiste golfbanen van België. Deze club is vaak de thuisbasis voor internationale wedstrijden. Toegankelijk voor leden van Belgische golfclubs, leden van internationale golffederaties en buitenlandse golfclubs.

Het hele jaar door geopend (behalve als er sneeuw ligt).

Lees meer Minder
Silva Hotel Spa-Balmoral - Omgeving

Domaine de Berinzenne

Dit enorme natuurreservaat ligt te midden van de beroemde baden van Spa, beschermd om de kwaliteit van de omgeving en alle vormen van leven erin te behouden. Het verwelkomt publiek dat geïnteresseerd is in *returning to the roots*, met een Bos en Water Museum, een recreatiepark en een barbecuegebied. Perfect voor een relaxte dag 'in de natuur'.

Lees meer Minder
image

RSRSpa Premium Trackdays

RSRSpa Premium Trackdays geeft u de mogelijkheid om het Circuit Spa Francorchamps te ervaren zoals dit is bedoeld! Onze circuitdagen zijn van hoge kwaliteit en hebben een gelimiteerd aantal deelnemers, met de prioriteit op veilige en aangename rijtijd voor alle deelnemers.

Lees meer Minder
Silva Hotel Spa-Balmoral - Omgeving

Abbaye de Stavelot

Stavelot Abbey, een Benedictijnse abdij uit 651, verwelkomt bezoekers niet alleen met een mix van vaste en wisselende tentoonstellingen, maar ook met een goed restaurant en souvenirwinkel. Een aantal hoogtepunten van de Abdij zijn:

Het Museum over het Vorstendom van Stavelot-Malmedy met een historische reis door het gebied van de 7e eeuw tot het heden, het Spa-Francorchamps Automuseum gewijd aan 's werelds mooiste F1-circuit, het Guillaume Apollinaire Museum over één van de belangrijkste Franse dichters uit het begin van de 20e eeuw, Archeologische opgravingen uit de 11e eeuwse abdij.

Lees meer Minder
Silva Hotel Spa-Balmoral - Omgeving

Spa-Francorchamps

Het Spa-Francorchamps Racecircuit schrijft al sinds 1920 geschiedenis. Daarna is het volgens de eisen van de FIA aangepast aan alle veiligheidsvoorwaarden van de racesport waardoor het prestigieuze wedstrijden alles de Formule 1 en 2 of 24 Hour Auto mag verwelkomen. Het legendarische racecircuit is een genot voor professional en amateur, maar ook de toeschouwersplekken zijn spectaculair.

Lees meer Minder

Verzoek om toestemming voor het gebruik van cookies op deze site om je beter van dienst te kunnen zijn | Lees meer

OK NIET NU